Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ο Φαήλος κάνει πόλεμο






Ο φίλος μου ο Φαήλος (φωτό ντοκουμέντο) άνοιξε πυρ κατά των 20χρονων «πλουσιόπαιδων» που έπιασαν τα Καλάσνικοφ και τάχθηκε με την μεριά των «Μπάτσων που είναι γιοι εργατών...
αγροτών». Και αμέσως αναρωτήθηκα το λέει αυτό ο Φάηλος, ο έφεδρος αλεξιπτωτιστής των Ειδικών Δυνάμεων, ο «Μουτζαχεντίν» της λαϊκής δεξιάς, ο υπερασπιστής του Αμντουλλάχ Οτσαλάν και ο αγωνιστής του ένοπλου Εθνικό Απελευθερωτικού Μετώπου του Κουρδιστάν; Μα και ο Λένιν γόνος πλούσιας οικογένειας ήταν! Και θα έπρεπε να σε προβληματίσει Φαήλο ως μάχιμο και όχι κρατικοδίαιτο ποινικολόγο, που και τέτοια … βολεμένα παιδιά, παίρνουν τα όπλα «για να κάνουν αντάρτικο στο άδικο και την οικονομική τρομοκρατία των Τροϊκανών» γιατί έτσι πιστεύουν! 



Εσύ που γεννήθηκες και ζεις στον Κορυδαλλό με μάνα γαζώτρια σε βιοτεχνία στην Κοκκινιά, εσύ που το 1988 συλλαμβάνεσαι επειδή πέταξες από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, κατά τη διάρκεια της τελετής, το στεφάνι που κατέθεσε ο τότε δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Μπεντρεντίν Νταλάν, εσύ ο Ριζοσπάστης της πατριωτικής δεξιάς, εσύ ο συντάκτης της εισηγητικής έκθεσης με την οποία αναγνωρίστηκε το 1996 από τη Βουλή των Ελλήνων η Γενοκτονία των Αρμενίων από το τουρκικό καθεστώς; Εσύ που το 1999 μετά τα αίσχη στο Ναϊρόμπι συνετέλεσες στην αποκάλυψη των μεθοδεύσεων που οδήγησαν στην ατιμωτική παράδοση του Κούρδου ηγέτη στα χέρια των Τούρκων; Φαήλο το τέρας των ισχυρών που τώρα ήρθε να καταβροχθήσει και το λαό μας, φρόντισε πρώτα να πνίξει την πατρίδα μας με χιλιάδες λαθρομετανάστες και με βατήρα την … αγαπημένη μας Άγκυρα. 

Αν αυτό το τέρας δεν νικιέται με το «αντάρτικο» είναι άλλο θέμα αλλά εκείνο που έχει σημασία στη ζωή είναι το κίνητρο, να μην δηλαδή κάνεις κάτι για ίδιον όφελος. Ακόμη και αν ο φίλος σου γίνει πρωθυπουργός της χώρας ..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου