Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ

Πρωτοφανής εξέλιξη στο κομμάτι της ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, αφού οι ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ που λειτουργούν ξεδιάντροπα ως ΝΤΗΛΕΡΣ των Εθνικών Νταβατζήδων, ακύρωσαν την κατάθεση της επίμαχης Τροπολογίας που έριχνε φως στις "σκοτεινές συμβάσεις" του ΟΠΑΠ!
Πρώτη και καλύτερη αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός του οποίου θέλει να παραμείνει ο ΟΠΑΠ ως έχει, το κράτος να απωλέσει τα έσοδα της ιδιωτικοποίησης, να βάλουν νέα μέτρα στους πολίτες και να καρπωθεί την οργή σε ψηφαλάκια. Επίσης ακούγεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι σε ανοιχτή γραμμή με το σημερινό σύστημα της διαπλοκής του Περιστερίου.


Η τροπολογία, χθες το βράδυ απεσύρθη (σ.σ. κατά τον υφυπουργό θα επανακατατεθεί σήμερα επικαιροποιημένη) έπειτα από σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τμήματος της συμπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ). Και όχι μόνο αυτό, αλλά έπειτα από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, να τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία. 

Η πρωτοφανής αυτή μεθόδευση που ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ την ομαλή και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού, ασφαλώς και ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ αναπάντητη από την Τρόικα.

Η ολοκλήρωση της Ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ, αποτελεί  ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για την Κυβέρνηση και το σύνολο των κυβερνητικών εταίρων, τμήματα των οποίων προφανώς και δεν έχουν αντιληφθεί πως η Ελλάδα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα αλλάξει.

Και αυτό θα γίνει ΚΑΙ ΜΕΣΑ από την πώληση της κρατικής συμμετοχής στον ΟΠΑΠ.
Η οποία εκτός από καθαρά "λογιστικούς λόγους" σηματοδοτεί και την ΑΠΟΦΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ της χώρας να προχωρήσει σε άλλη κατεύθυνση


Αλλιώς θα επιστρέψουμε στα νύχια των Πολιτικών, Εκδοτικών και Επιχειρηματικών ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ που λυμαίνονταν για δεκαετίες το Δημόσιο Χρήμα, λεηλάτησαν τον Εθνικό Πλούτο της χώρας και μας οδήγησαν στην Χρεωκοπία.

Και αυτό, όλοι εμείς που πιστεύουμε πως η Ελλάδα ΟΦΕΙΛΕΙ να αλλάξει, δεν θα επιτρέψουμε συμβεί! 

Ο Ιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου