Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΠΛΟΥΜΙΣΤΕΣ ΛΑΔΙΕΣ...(αποκαλυπτικές φωτο)


Από την Ιόλη Πιερίδη

Μόναχο, Οκτώβριος 2010.Έλληνες βουλευτές που συμμετέχουν στην Εξεταστική για την Siemensβρίσκονται στο Βερολίνο για να πάρουν κατάθεση από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Πρόκειται για τους Βασιλική Τσόνογλου, Δημήτρη Παπουτσή, Λεωνίδα Γρηγοράκο,  Γρηγόρη Αποστολάκο, Μαρία Κόλλια, Κωνσταντίνο Τζαβάρα, Αθανάσιο Παφίλη και Κωνσταντίνο Αιβαλιώτη. Αίσθηση είχε προκαλέσει τότε η απουσία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα του Παπαδημούλη που συμμετείχε στην Εξεταστική.

Σχεδόν 3 χρόνια αργότερα σ΄ εκείνη την περίεργη απουσία έρχονται να προστεθούν οι πρόσφατες ανακοινώσεις αλλά και δηλώσεις των στελεχών του για την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ.
Η Κουμουνδούρου δείχνει μια ιδιαίτερη αδυναμία στον τζόγο. Ο δε αρχηγός Αλέξης το τελευταίο διάστημα πυκνώνει τις δηλώσεις κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ. 
Μάλιστα πριν λίγα 24ωρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τη ΔΗΜΑΡ πέτυχαν να αποσυρθεί η τροπολογία που θα επέτρεπε στους μνηστήρες του ΟΠΑΠ να έχουν πρόσβαση στις περίφημες συμβάσεις του Οργανισμού με την  Ιntralot. Έπεσαν συριζέικα κορμιά για να  αποσυρθεί η τροπολογία.
Στον δεν ΟΠΑΠ ο σύλλογος των εργαζομένων που πλέον πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του ζητάει να ανανεωθεί η σύμβαση του τεχνολογικού παρόχου (Ιντραλότ). Και σαν να μην έφτανε αυτό η Κουμουνδούρουπλάκωσε και στο ξύλο τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο οποίος εδώ και 15 χρόνια είναι δικηγόρος του Μελισσανίδη με την πρόφαση ότι διαπλέκεται!
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ανάγκασε τον Γιώργο Παπαχρήστο στα «ΝΕΑ» να αφήσει υπονοούμενα για την εξώφθαλμη διαπλοκή Κουμουνδούρου-Ιντραλότ. Μάλιστα στελέχη του ΚΚΕ για να σαρκάσουν την στενή σχέση ΣΥΡΙΖΑ-Κόκκαλη λένε πως στην Κουμουνδούρου ισχύει το «Νόμος είναι το δίκιο του Σωκράτη...».
Προφανώς ο φέρελπις ηγέτης Αλέξης ο οποίος εξελίσσεται σε  «golden boy” μετά από την περιήγηση ανά τον πλανήτη ανακάλυψε την σημασία της ελληνικής διαπλοκής και έπεσε με τα μούτρα. Προκαλεί τεράστια εντύπωσηη εμμονή ενός αριστερού κόμματος με τον τζόγο. Ελπίζουμε να μην ακολουθήσουν τα βαριά ναρκωτικά και καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μικρή Κολομβία με τους ντίλερς πάσης φύσεως να αναζητούν προστασία στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!
Βέβαια εξίσου λεπτή είναι και η θέση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην καυτή πατάτα που λέγεται ΟΠΑΠ.Ο Σαμαράς κατηγορήθηκε ότι, δια μέσω Συμπιλίδη, έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη με δάκτυλο του Κόκκαλη
Όσο για τον υπ. Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κυκλοφορούν φωτογραφίες που τον δείχνουν να ποζάρει καμαρωτός με φόντο τον Σώκρατες σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κόκκαλη για την Καινοτομία, μόλις το 2009.
Στη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης των αρχηγών στην οποία συμμετείχαν και οι υπουργοί Στουρνάρας-Χατζηδάκης το θέμα του ΟΠΑΠ βρέθηκε ψηλά στην ατζέντα αλλά στις δηλώσεις τους εκτός Μαξίμου οι πολιτικοί μας έκαναν τους ψόφιους κοριούς. Και μια και μιλάμε για "κοριούς", η χθεσινή σύσκεψη θα μπορούσε να έχει μεταδοθεί live στους επιχειρηματίες Έλληνες και ξένους που εμπλέκονται άμεσα στην αποκρατικοποίηση του Οργανισμού. Όπως είναι πολύ πιθανό να μεταδίδονται "ζωντανές" οι συσκέψεις και τα τηλεφωνήματα του Λουρόπουλου καθώς και εκείνα του Αθανασόπουλου στο ΤΑΙΠΕΔ. Τα λεφτά είναι πολλά, τα συμφέροντα τεράστια και οι «κοριοί» πάφθηνοι για επιχειρηματίες μεγάλου βεληνεκούς. Μάλιστα στέλεχος που εμπλέκεται στην υπόθεση ΟΠΑΠ τοποθέτησε πρόσφατα και θωρακισμένα τζάμια στο σπίτι του-είναι πατέρας δύο παιδιών.
Σαμαράς και Βενιζέλος είναι παλιοί στο κουρμπέτι της εγχώριας διαπλοκής  και φροντίζουν όσο μπορούν να τα έχουν καλά με όλα τα επιχειρηματικά τζάκια. Χαρακτηριστική είναι η ιστορία που ακολουθεί. 
Πριν μερικά χρόνια και όταν ένας από τους δύο ήταν υπουργός εκπρόσωπος ρωσικής εταιρείας που ήθελε να κάνει μια επένδυση κάπου στο Αιγαίο συναντήθηκε μαζί του και του ανέλυσε το σχέδιό του. Πριν ολοκληρωθεί η κουβέντα ο τότε υπουργός τον ρώτησε:
-O κ. Κ. το γνωρίζει;
Θα φρόντισε στην συνέχεια ο ίδιος ο υπουργός να ενημερωθεί ο κ. Κ. (Έλληνας επιχειρηματίας που διατηρεί στενές σχέσεις με ρωσικά συμφέροντα).
Έτσι γίνονται οι δουλειές στην Κολομβία των Βαλκανίων. 
Περιμένουμε λοιπόν από τους Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο και τον πάστορα Κουβέλη  να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις και στις απαραίτητες αποκρατικοποιήσεις για να αλλάξει η Ελλάδα. Σοβαροί να είσαστε που θάλεγε και ο Γιώργος Γεωργίου.
Η θέση του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» είναι ξεκάθαρη: H αλλαγή της Ελλάδας περνάει μέσα από την πώληση του ΟΠΑΠ αυτής της Βαστίλης της Διαφθοράς που εκτρέφει πάσης φύσεως συμμορίες. Του  κόσμου και του υποκόσμου. Δεν έχει κανένα λόγο το κράτος και οι υπουργοί να υποδύονται τους μανατζαρέους του ΟΠΑΠ. 
Αυτός ο αμαρτωλός οργανισμός ακόμη και τώρα που η Ελλάδα είναι ένα βήμα από την κόλαση απειλεί να μας αποτελειώσει λόγω της αδυναμίας και των σχέσων διαπλοκής που έχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί με πάσης φύσεως συμφέροντα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα αγοράσει τον ΟΠΑΠ. Ας τον πάρει και ο τσοκολάτας καρνέισον.Το θέμα είναι να πάψει ο ΟΠΑΠ να βρίσκεται στον έλεγχο του παρα-κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου