Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ


 Η Δήμητρα Ματσούκα, είναι αυτό που λέμε sex symbol! Θες ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που κινείται, οι εκφράσεις στο πρόσωπό της, το περπάτημά της, το βλέμμα της, το χαμόγελό της; Ότι και αν κάνει, ;όπως και αν το κάνει,  ότι και να  πει το σεξαπίλ ξεχειλίζει από παντού. Ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές,μιας και  το στυλ της είναι μοναδικό, αξιοζήλευτο και άκρως θηλυκό. Είναι από τις γυναίκες εκείνες που δεν ιδρώνουν και πολύ στο γυμναστήριο,  αλλά είναι από τις τυχερές, που  γεννήθηκε με ωραίο καμπυλωτό κορμί που αναστατώνει και βάζει φωτιές σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό, μηδενός εξαιρουμένου.
Αν έχετε κάποια αμφιβολία, δείτε και μόνοι σας!


Αφήνεται στον έρωτα,  τον ζει και  σε συνέντευξή της έχει δηλώσει: «Το ερωτικό παιχνίδι, όταν είμαι σε μια σχέση, είναι κάτι που γίνεται χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Άλλωστε, σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για ένστικτα, στα οποία και αφήνομαι με χαρά».
Η Δήμητρα είναι ένα άκρως ερωτικό πλάσμα και  όπως έχει πει ο έρωτας την ομορφαίνει: «Με κάνει πιο όμορφη, πιο γενναιόδωρη με τους άλλους, και μου κόβει την όρεξη. Όταν ερωτεύομαι πάντα αδυνατίζω, ανησυχητικά- σύμφωνα, έστω, με την μαμά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου