Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΝΙΑ


Μαθήματα ανθρωπιάς στα Χανιά! Σε μια κίνηση που θα πρέπει να βρει μιμητές σε όλη την Ελλάδα προχώρησε ο δήμος Χανίων, ο οποίος τοποθέτησε αμαξίδια θαλάσσης για ΑμεΑ, σε παραλίες του νομού!Η αρχή έγινε με τις παραλίες της Νέας Χώρας, των Αγίων Αποστόλων και του Μαραθίου και αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια.
Στη σχετική ανακοίνωση του δήμου για το ευαίσθητο αυτό θέμα αναφέρεται: «Η δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση και βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και στο πλαίσιο αυτό πιστεύουμε πως τα αμαξίδια, που προμηθευτήκαμε ως Δήμος, θα συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας τη δυνατότητα στα ΑμεΑ να χαρούν το κολύμπι και τις παραλίες, προσεγγίζοντας δίχως δυσκολία τη θάλασσα».
Θα πρέπει να τονιστεί πως η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου έχει αποστείλει ενημερωτικό έγγραφο προς το Σύλλογο Ξενοδόχων, προκειμένου να ενημερώσει τους επισκέπτες με αναπηρία για τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του εν λόγω εξοπλισμού. Πολλά μπράβο στα Χανιά και την δημοτική αρχή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου