Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... ΣΑΛΟΝΙ-ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ... ΕΝΑ!



Ένα πρωτότυπο τρόπο να περιορίσουν την διαρροή ψήφων προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης, βρήκαν οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης κατά τη χθεσινή τους συνάντηση. Έτσι, ενώ όλα τα κόμματα της Βουλής, έχουν φτιάξει μια «σκιώδη» κυβέρνηση, προκειμένου να ασκούν αντιπολίτευση, εκείνοι, ανακοίνωσαν ότι έφτιαξαν μια «σκιώδη» αντιπολίτευση, προκειμένου να ξεμπλέξουν από την ευθύνη της κυβέρνησης και να υποδέχονται τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους που φεύγουν από το κόμμα τους με τους «σκιώδεις» εαυτούς τους.
Μάλιστα κατά τη χθεσινή συνάντηση, σημειώθηκαν και οι πρώτες «αψιμαχίες» ανάμεσα στους κανονικούς και τους «σκιώδεις» εαυτούς τους που συμμετείχαν στη συνεδρίαση: Συγκεκριμένα όταν ο σκιώδης Ευάγγελος Βενιζέλος (που θέλει να τον αποκαλούν απλώς «Βαγγέλη»), επιχείρησε να διακόψει τον μη σκιώδη Αντώνη Σαμαρά, εκείνος του απάντησε σε έντονο ύφος «να περιμένει τη σειρά του γιατί συζητάει με τον σκιώδη Φώτη Κουβέλη. Αμέσως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αντέτεινε στον Αντώνη Σαμαρά, ότι «δεν αυεθύνονταν σε εκείνον αλλά στον σκιώδη εαυτό του και να σταματήσει να νομίζει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από τον ίδιο»
Άμεση υπήρξε πάντως η αντίδραση της Τρόικας, που αργά χθες το απόγευμα, ανακοίνωσε ότι φτιάχνει κι εκείνη μια «σκιώδη» Τρόικα, για να συνεννοείται με την σκιώδη αντιπολίτευση και τις άλλες σκιώδεις κυβερνήσεις και ότι στο εξής πρέπει να την αποκαλούμε «εξάδα» ή «σεξτέτο». Αμέσως, όλοι ένοιωσαν ανακούφιση, γιατί η λέξη «σεξτέτο» προκαλεί πολλούς αστείους σινειρμούς που θα τραβήξουν επάνω τους τα φώτα της επικαιρότητας, με αποτέλεσμα να περάσουν σε δεύτερη μοίρα τα μέτρα των 3,5 δις.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου