Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ντροπή! Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει «διαπλοκή» Κόκκαλη – ΣΥΡΙΖΑ!


“ Γιατί το κόμμα Βενιζέλου δεν ψάχνει ... στα ταμεία του;;; ”
Με μισές κουβέντες και υπονοούμενα το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να ρίξει λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ για διαπλοκή με Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες – και μάλιστα με τον Σ. Κόκκαλη!!! Με άνωθεν εντολή (και εν γνώσει του Ε. Βενιζέλου) ο Βουλευτής Β. Κεγκέρογλου ισχυρίσθηκε ότι «η προσπάθεια της διαπλοκής ξεκινά από την αντιπολίτευση».


Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Κεγκέρογλου είναι Βουλευτής του κόμματος του Τσουκάτου (που δήλωσε ότι πήρε μίζα) και του έγκλειστου Τσοχατζόπουλου… Ο Β. Κεγκέρογλου αναφέρθηκε στην επενδυτική πρόταση της DEUTSCHE AEOLIA για φωτοβολταϊκά πάρκα στην Πελοπόννησο, η οποία είχε εγγυημένη χρηματοδότηση από την DEUTSCHE BANK ύψους 14 εκατ. ευρώ, αλλά απορρίφθηκε από την ΡΑΕ. Ο Αλ. Τσίπρας είχε χρησιμοποιήσει την άρνηση αυτή προκειμένου να αποδείξει στην τρικομματική κυβέρνηση ποιος διώχνει τις ξένες επενδύσεις από την Ελλάδα.

Τι «φοβήθηκε» να πει ο Β. Κεγκέρογλου στη Βουλή; Μερικά γνωστά και δημοσιευμένα στοιχεία: ότι στηνDEUTSCHE AEOLIA συμμετέχει με 20% η ALPHA GRISSIN, στην οποία ALPHA GRISSIN ο Σ. Κόκκαλης έχει το 30% (μέσω τηςINTRACOM HOLDINGS και της INTRACOM ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ).

Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διαπλέκεται με τον Κόκκαλη!!! Δεν ψάχνουν πρώτα στα ταμεία τους να βρουν τις «συνδρομές» που έδινε;

ΠΗΓΗ: avantipopolo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου