Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Απάντηση Αλαφούζου στις διαμαρτυρίες των υπαλλήλων του

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, οργανώνοντας αντιμνημονιακή εκδήλωση έξω από τον σταθμό του, προκειμένου να στείλει μήνυμα στους εργαζόμενους του συγκροτήματός του, που καταδίκασαν την εκπομπή του Γιώργου ΤράγκαΟ Γιάννης Αλαφούζος, έχει οχυρωθεί στο προαύλιο του σταθμού του και δίνει τον δικό του αντιμνημονιακό αγώνα.


Στα πρόθυρα εμφυλίου βρίσκεται το συγκρότημα του Παλαιού Φαλήρου, με την ιδιοκτησία από τη μια πλευρά να υιοθετεί ένα ακραίο αντιμνημονιακό προφίλ και τους εργαζόμενους από την άλλη, να αντιδρούν προσπαθώντας να τον συγκρατήσουν.
Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την ομοβροντία των καταδικαστικών ανακοινώσεων εναντίον της «διαφημιστικής» (όπως τη χαρακτήρισαν) εκπομπής του Γιώργου Τράγκα, που προωθούσε τη Χρυσή Αυγή, ο ιδιοκτήτης του σταθμού αποφάσισε να υπερασπιστεί δυναμικά τις καινούριες, αντιμνημονιακές απόψεις του.
Ο Πρόεδρος του Σκάι, φιλοξένησε συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Αλέξη Παπαχελά και, στη συνέχεια, ανάρτησε στην πρόσοψη του κτιρίου μια  γιγαντιαία αφίσα που απεικονίζει την Αγκελα Μέρκελ ντυμένη Ναζί (κλασικό κομμάτι), ενώ ο ίδιος «φόρεσε ένα πανώ» που καλεί σε «ξήλωμα του Μνημονίου».
Λίγες ώρες πριν, είχε ανακοινώσει ότι νέος σπόνσορας του Παναθηναϊκού, με δεσπόζουσα παρουσία στη φανέλα, θα είναι η οργάνωση «Δεν Πληρώνω», ενώ διόρισε τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο, σύμβουλο έκδοσης της Καθημερινής.
Η διαμαρτυρία του Γιάννη Αλαφούζου ξεκίνησε σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, στο προαύλιο του σταθμού, όπου και παραμένει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δοκίμασε μάλιστα να επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στη διεύθυνση του σταθμού, αλλά εμποδίστηκε από τους security που βρίσκονται υπό τις διαταγές του Μπάμπη Παπαδημητρίου.
Εντός της ημέρας, αναμένονται οι αντιδράσεις της προσωρινής επαναστατικής επιτροπής των εργαζομένων, με επικεφαλής εκτός από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Άρη Πορτοσάλτε, οι οποίοι έχουν απαγάγει και κρατάνε κλειδωμένο στα γραφεία της Καθημερινής τον Γιώργο Αυτιά.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου