Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΕΡΟ ΤΣΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΖ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΑLEXIS

Ήταν καλοκαίρι όταν πρωτοδιαβάσαμε δημοσιεύματα του τύπου που εμφάνιζαν  Τον Γιο της Γιάννας Αγγελοπούλου, υποστηρικτή του Σύριζα. Νομίζαμε ότι είναι άλλο ένα προεκλογικό “κόλπο” της Νέας Δημοκρατίας ώστε να αποδείξει οτι ο Σύριζα (ενωτικό κοινωνικό μέτωπο) υποστηρίζεται από εφοπλιστές και ισχυρούς επιχειρηματίες της Ελλάδος. Έπειτα ήρθε το δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” που επιβεβαίωσε την ιστορία, ότι αμερικανική εταιρεία στενών «επαφών» με τον Κλίντον, χρηματοδότησε την εκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της Γιάννας Αγγελοπούλου. Το δημοσίευμα αυτό, επιβεβαιώθηκε και από το …περιοδικό “επίκαιρα” την ίδια περίοδο, λέγοντας ό,τι: “Οι Αμερικανοί θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ…”. Ίσως τότε, όσους υπερασπίζονταν αυτή την άποψη, να τους θεωρούσαμε γραφικούς. Σήμερα όμως αυτό το Σενάριο μοιάζει να είναι αρκετά αληθινό. Θα προσπεράσουμε της δηλώσεις Μιχαλολιάκου που υποστηρίζει οτι ο σύριζα ελέγχεται από τους Αμερικανούς και θα πάμε στα γεγονότα.


1. Προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά το cnn το οποίο είναι το μοναδικό κανάλι στον κόσμο που ακόμα και σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, θα συνεχίσει να εκπέμπει, το οποίο έχει στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τον ακριβότερο εξοπλισμό στον κόσμο των Media, φιλοξενεί τακτικά τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ ουδεμία τον Αντώνη Σαμαρά μέχρι σήμερα.

2. Παύση των “επιθέσεων” στις Αμερικανικές τράπεζες και την Goldman sacks που κερδοσκόπησε σε βάρος του Ελληνικού λαού. Υιοθέτηση πιο χαλαρής πολιτικής απέναντι σε οτιδήποτε αφορά τους Αμερικανούς.

3. Τελευταίο και καλύτερο: Η αφαίρεση από τον κάδρο των ενόχων, του Γιώργου Παπανδρέου. Ενώ αρχικά ο Σύριζα δήλωνε οτι ο Γ.Παπανδρέου θα πρέπει να λογοδοτήσει στην Ελληνική δικαιοσύνη, την στιγμή που δόθηκε η ευκαιρία στον Σύριζα να κάνει πράξη τα λόγια του έκανε πίσω.  Κατέθεσε πρόταση μόνον για Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου.



Δηλαδή μόνον για όσους υποστηρίζονται από την Γερμανική κυβέρνηση.  Προφανώς ο ΓΑΠ (αγαπημένος των Αμερικανών) έχει ασυλία για την μεγάλη “επιτυχία” του να δέσει χειροπόδαρα την Ελλάδα και να την οδηγήσει στο ΔΝΤ. Αλήθεια, πως ανέχονται οι ψηφοφόροι του Σύριζα να αθωώνει ο Σύριζα (ΕΚΜ) έναν αποδεδειγμένο ψεύτη;

XIII-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου