Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ 80 ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ, ΤΖΕΦΡΥ...

Συγκάλυψη κακούργηματος είναι η παραμονή του Γεωργίου στη θέση του ως επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ! Εξηγήσεις ζητά το ΠΑΣΟΚ για τις αιχμηρές δηλώσεις Προβόπουλου


Ο Αντώνης Σαμαράςμας έχει-μέχρι τώρα τουλάχιστον- πείσει ότι είναι σε θέση να λάβει ακόμα και τις πιο σκληρές αποφάσεις.


Όλοι οι Έλληνες, φαντάζομαι, ότι θα απογοητευόντουσαν εάν διατηρούσε στην θέση του τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤΑνδρέα Γεωργίου, ο οποίος θα κριθεί πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης για την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων. Μια πράξη που οδήγησε την χώρα στην μεγάλη δίνη της κρίσης που σήμερα βιώνει όλος ο λαός. 


Ο κ. Σαμαράς δεν πρέπει απλώς να τον… σουτάρει σήμερα κιόλας, αλλά και να δώσει οδηγίες προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι πολιτικές ευθύνες της πράξης. 

Να καθαριστεί η κόπρος, να τελειώσουμε μια κι έξω με τα τρωκτικά. Πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί του εθνικού εγκλήματος. Ποιοι έδωσαν τις εντολές; Τι ήξερε ο Παπανδρέου; Γνώριζε ο Παπακωνσταντίνου; Ποιος αλήθεια είναι ο ρόλος τουΠροβόπουλου


Όλα αυτά περιμένει να μάθει ο λαός για να καταλάβει ποιοι είναι οι πραγματικοί ένοχοι της οικονομικής μας καταστροφής. Και έφτασε επιτέλους η ώρα να αποκαλυφθούν οι εκδοροσφαγείς της εθνικής μας αξιοπρέπειας, οι οργανοπαίχτες του θεάτρου σκιών της κυβέρνησης Παπανδρέου. 




Με εκτίμηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου