Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αντώνης Σαμαράς: Ο τελευταίος οπαδός του Σημίτη (BINTEO)



Ο μαθητής με τον δάσκαλο Το πρωτοπαλίκαρο του Αντώνη Σαμαρά, ο αποτυχών να εκλεγεί βουλευτής με τη «νέα» Πολιτική Άνοιξη (η οποία εσχάτως χρησιμοποιεί παραπλανητικά το σήμα της Νέας Δημοκρατίας), Φαήλος Κρανιδιώτης εξαπέλυσε επίθεση στο «σύστημα Σημίτη», μέσω του antinews.gr. Έγραψε μεταξύ άλλων πρόσφατα ο Φαήλος Κρανιδιώτης: "Αυτό, η ανάταση, η συσπείρωση για τον αγώνα να απεξαρτηθούμε από τα δανεικά, δεν θα γίνει με τον φόβο και την επιβολή. Δεν θα γίνει με τα ρετάλια του Σημίτη, νεοφιλεύθερα κοχίμπα και τους σεσημασμένους κοσμικούς που πολιτεύονται από χόμπυ και φαμελιάρικη παράδοση".


Μα καλά τα ρετάλια (και τι ρετάλια) του Σημίτη ... δεν τα δέχτηκε ο Αντώνης Σαμαράς στην κυβέρνησή του; Με αυτά τα ρετάλια δεν συγκυβερνά και παρέα μεθοδεύουν τις επιθέσεις εναντίον του λαού και της πατρίδας; Παρέα με αυτά τα ρετάλια δεν εκχωρούν καθημερινά την εθνική κυριαρχία και φτωχοποιούν τον ελληνικό λαό; Μαζί δεν ενορχηστρώνουν τις επιθέσεις σε βάρος της Αριστεράς; 

Όπως φαίνεται από τις διαδοχικές κυβιστήσεις, το "Σαμαρικό" στρατόπεδο έχει υποστεί ... μόνιμες βλάβες. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι επιθέσεις προς συνεταίρους και συμμάχους. Θα πρέπει να είναι τυφλός κανείς για να μην δει ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης με αυτόν τον τρόπο εξαπολύει επίθεση εναντίον του πολιτικού μέντορα, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε «σημιτικότερο του Σημίτη», με τέτοιο τρόπο μάλιστα ώστε θα τον ζήλευαν ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Σπράος, ο Καρατζάς, ο Χριστοδουλάκης, ακόμη και ο Ανδρέας Λοβέρδος και τόσοι άλλοι. Εξάλλου ο Αντώνης Σαμαράς ακολουθεί το πολιτικό πρόγραμμα του Κώστα Σημίτη με θρησκευτική ευλάβεια και τείνει να τον ξεπεράσει στη γερμανοφιλία. 

Ακόμη θα πρέπει να είναι κανείς τυφλός για να μην δει ότι άνθρωπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, ο Αντώνης Σαμαράς, δηλαδή ο τοπικός φύλαρχος της γερμανικής αποικίας του φτωχού ευρωπαϊκού Νότου, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια τραγική πολιτική φιγούρα, η οποία άγεται και φέρεται από τις επιθυμίες του Κώστα Σημίτη, με μεσολαβητή σε αυτή τη διαδικασία τον υπουργό Οικονομικών και πρωτοπαλίκαρο του γερμανόφιλου πρώην πρωθυπουργού, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς, εφαρμόζει με πίστη την εγκληματική για το λαό και την πατρίδα πολιτική που ξεκίνησε ο Κώστας Σημίτης το 1996, τη χρονιά που αναδείχθηκε  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εξελέγη πρωθυπουργός της χώρας. Συνιστά πρωτοφανές γεγονός στα χρονικά, πρωθυπουργός – και ο λόγος γίνεται για τον Αντώνη Σαμαρά – να μην επιλέγει εκείνος τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης του, αλλά να τoν επιβάλλει ένας πρώην πρωθυπουργός και μάλιστα προερχόμενος από αντίπαλο πολιτικό χώρο. Ο Βασίλης Ράπανος ... δεν άντεξε για πολύ και ακολούθησε ο λάτρης του σούσι Γιάννης Στουρνάρας.

Πώς να μην δικαιώνονται σήμερα οι ψίθυροι και οι καταγγελίες για την … περίεργη στάση του Αντώνη Σαμαρά το 1993 (Μπορεί να είχε κάνει καλό στον τόπο ρίχνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά τα κίνητρα έχουν πάντοτε ξεχωριστή σημασία).

Για να τελειώνουμε: Όσοι οπαδοί του Αντώνη Σαμαρά (έχει μια χούφτα σε όλη την Ελλάδα, λίγο περισσότεροι από το μητσοτακέικο), θέλουν να δηλώνουν πιστοί, καλό θα ήταν να υμνούν τον Κώστα Σημίτη, μιας και ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί τον τελευταίο αυλικό του. Αλλιώς ας αλλάξουν στρατόπεδο …

Εξάλλου Σαμαράς και Σημίτης τους ίδιους εχθρικούς προς το λαό και την πατρίδα σκοπούς εξυπηρετούν (κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Κώστας Σημίτης δίνει καθημερινά οδηγίες στον Αντώνη Σαμαρά για το πως θα εφαρμόσει το καταστροφικό πρόγραμμα).

Δείτε στο video που ακολουθεί την ειδική πολιτική σχέση Πολιτικής Άνοιξης και Κώστα Σημίτη (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι)
 ΑΠΟ PERIODISTA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου