Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟΤΕΜΑ...


Συνέλαβαν τον δημοσιογράφο Αιμίλιο Λιάτσο μετά από μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου

«Συγνώμη» η οποία και έγινε δεκτή από τον πρόεδρο του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνο Καμμένο, ζήτησε σήμερα - Τρίτη ο δημοσιογράφος και πλέον διευθυντής της ΕΡΤ Αιμίλιος Λιάτσιος για δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρασκευή+13», τον περασμένο Απρίλιο. 

Το επίμαχο δημοσίευμα κατηγορούσε τον κ. Καμμένο ότι είχε κερδίσει 1 δισ. ευρώ από την εποχή «της μεγάλης ληστείας στο Χρηματιστήριο». Επίσης ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η σύζυγός του Ελένη Τζούλη έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών». 

Μετά το δημοσίευμα η σύζυγος του κ. Καμμένου προσέφυγε στη Δικαιοσύνη  καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Αιμίλιου Λιάτσου, ο οποίος ήταν και ο εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή+13». Η υπόθεση έτσι μεταφέρθηκε στα δικαστήρια, όπου σήμερα ο κ. Λιάτσος ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Καμμένο. Μετά τη συγγνώμη του κ. Λιάτσου η αντιδικία φαίνεται να κλείνει καθώς το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» σε δήλωση που εξέδωσε αναφέρει: 

«Η παραπάνω δήλωση αφορά συκοφαντικά δημοσιεύματα με ψευδείς πληροφορίες που αναπαρήχθησαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο με σκοπό να πλήξουν το κύρος του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του προέδρου τους. Αποτελούσαν δε κεντρικό μήνυμα των αποστατών. Η συγνώμη από τον κ. Λιάτσο και η ομολογία για την αναλήθεια των ισχυρισμών του γίνεται αποδεκτή. Τα χαλκεία των υπαλλήλων του κ. Σαμαρά, της νέας τάξης πραγμάτων και των εκπρόσωπων τους αποκαλύπτονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου