Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

"ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ" ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΣΟΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ "ΓΚΙΩΡΓΚΟΟΟ"!!!



Το έγκλημα του PSI ολοκληρώνεται με έναν άθλιο τρόπο, εξοντώνοντας τα αποθεματικά, την ίδια στιγμή που τα Hedge Funds που αγόρασαν με discount τα ομόλογα που προέκυψαν από το PSI, εγγράφουν ιλιγγιώδη κέρδη.
Κοινώς, το κολοσσιαίο ποσό των 15 δις που αποκτήθηκε από τα “τυχερά” αυτά κυκλώματα,αγοράστηκε με discount μεταξύ 12,9 – 14,5 cents και ήδη η τιμή έχει εκτιναχθεί στα 26 (!!) αφού η επαναγορά από την Ελλάδα, θα φτάσει το 1/3 της τιμής! Δείτε ενδεικτικά:

Κάποια από αυτά τα κοράκια, είναι τα ίδια που σήμερα τρέχουν την Αργεντινή στα δικαστήρια, χρηματοδοτώντας αφειδώς τα ΜΜ”Ε” της χώρας για να ξεσπάσει εσωτερική πίεση στην πρόεδρο ώστε να αναγκαστεί να υπαναχωρήσει. Το έργο το γνωρίζουμε καλά…


Σίγουρα κέρδισαν πολλά και πάλι με την περίφημη επαναγορά... Ή για να γίνουμε πιο σαφείς, έχει ξανα-μυρίσει ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ!.. Σαν να είναι εδώ ο γιός της Μαργαρίτας, μαζί με τον -φίλο του Μπάμπη και του Αlexis- Λουκά Παπαδήμο. Προχωράει ο Αντώνης ...Βήμα-Βήμα ότι έχτισαν οι προηγούμενοι που τους κατηγορούσε με δηλώσεις του στυλ ..."Αν μάθουν οι Έλληνες πως μπήκαμε στα μνημόνια και γιατί, θα σηκωθούν και οι πέτρες..."!!!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου