Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η πρωταγωνίστρια της μεγάλης νύχτας.


Το μαρτύριο της σταγόνας, ώσπου να φτάσουμε στο σημείο να τους εκλιπαρούμε γονατιστοί να βγούμε από το ευρώ. 
Αυτό είναι το συμπέρασμα του χθεσινοβραδινού θρίλερ στο οποίο πρωταγωνίστησε η Κριστίν Λαγκάρντ.Θα βρισκόμαστε στα Μνημόνια τουλάχιστο ως το 2017. Θα ξεχάσουμε την Ελλάδα που ξέραμε, πολύ πιθανό να μας ξεχάσει και εκείνη. 
Είναι μακρύς ο δρόμος για την κάθαρση. 
Ποιο θα είναι το κέρδος της χώρας από αυτό το μαρτύριο;
Η αποτέφρωση του διεφθαρμένου πολιτικού προσωπικού της, που δεν το εμπιστεύεται η διεθνής κοινότητα και ένα γερό μάθημα σε όλους εμάς.
Από δω και στο εξής οφείλουμε  να προσέχουμε ποιους ψηφίζουμε για να υπερασπισθούν την αρχαιότερη Δημοκρατία της ιστορίας η οποία βολοδέρνει- εν έτει 2012- ανάμεσα στους αποτριχωμένους κοιλιακούς του Κασιδιάρη και τις λιμουζίνες των Σιουφοπετσάλνικων.
Η Γερμανία και άλλες χώρες δεν δίνουν τελική λύση στο ελληνικό πρόβλημα γιατί δεν εμπιστεύονται την Ελλάδα δήλωσε στους Νέους Φακέλους ο διευθυντής του Κέντρου Ευρωπαϊκών Πολιτικών Μελετών (Centre for European Policy Studies - CEPS) και γνωστός οικονομολόγος  Ντάνιελ Γκρος
Φυσικά εννοεί ότι δεν εμπιστεύονται τους Έλληνες πολιτικούς, όπως ο Παπακωνσταντίνου στον οποίο η πανίσχυρη Λαγκάρντ έστειλε την περίφημη λίστα κι εκείνος, ο ανεκδιήγητος, δήλωσε ότι την έχασε(!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου