Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

DVD «φωτιά» με άνθρωπο του Σπήλιου στα χέρια του Καμμένου


DVD

Αυτός ήταν ο τίτλος της εφημερίδας Ελευθεροτυπίας όταν ήταν Πρωθυπουργός ο Καραμανλής και Υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος.

Σε αυτό το dvd φαίνεται ένα στέλεχος κρατικής ρωσικής εταιρίας να κόβει ένα χαρτί από μπλοκ επιταγών και να το παραδίδει στα χέρια παράγοντα. Αυτές τις σκηνές τις είχανε δει στο Μαξίμου αλλά ο κ.Καραμανλής το είχε διαψεύσει στην βουλή.
Ο κ.Ζορμπάς, ο κ.Σπηλιωτόπουλος και ο κ.Κεδίκογλου ήξεραν για το dvd. Στον συντάκτη Χάρη Μπότσαρη της Ελευθεροτυπίας το dvd το είχε δείξει τότε ο Πάνος Καμμένος, ο νυν Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ
 «Δεν υπάρχει υποστήριξη των οπλικών συστημάτων»

                      Ο κ.Καμμένος συνεισέφερε τότε στην αποκάλυψη ενός τεράστιου σκανδάλου, που θέλανε να το κουκουλώσουνε. Στον Πάνο Καμμένο είχε δώσει το υλικό μια κυρία της ΕΥΠ που είχε πάει στο σπίτι του στις 3 τα ξημερώματα. Αυτά λοιπόν τότε που η Ελευθεροτυπία είχε αποκαλύψει ήταν όλα πραγματικά.
Το υλικό αυτό ο κ.Καμμένος αμέσως μόλις το είδε, θέλησε να το βγαλει στον αέρα και το έδειξε αμέσως στον δημοσιογράφο και συντάκτη τότε της Ελευθεροτυπίας Χάρη Μπότσαρη. Προφανέστατα το είχε πάει και στου Μαξίμου,αλλά το Μαξίμου δεν έκανε και πολύ καλά την δουλειά του τότε και το σκάνδαλο με τα ΤΟΡ Μ1 κουκουλώθηκε      
                                         
ΔΕΙΤΕ ΤΟ DVD ΣΤΟ 1.24.00

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου