Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο Σαμαράς αντιγράφει τον Παντελή Παντελίδη!


Ο πρωθυπουργός τραγουδάει για το Success Story της Ελλάδας, ενώ πάνω στην κιθάρα διακρίνεται η αντανάκλαση του Ευρυπίδη Στυλιανίδη να μιλάει στην τηλεόραση για την Ανάπτυξη! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)Ο πρωθυπουργός τραγουδάει για το Success Story της Ελλάδας, ενώ πάνω στην κιθάρα διακρίνεται η αντανάκλαση του Ευρυπίδη Στυλιανίδη να μιλάει στην τηλεόραση για την Ανάπτυξη! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Με εκατομύρια cliks και άπειρα likes, υποδέχθηκαν οι ευρωπαίοι ηγέτες το τραγούδι «Ανάπτυξη» που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαίκού ΛαΙκού Κόμματος στο Βουκουρέστι, όπου εμφανίστηκε χθές για μια μοναδική παράσταση.
Το τραγούδι, που αποτελεί κατά κάποιο τρόπο διασκευή του γνωστού παραμυθιού «Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα», μόνο που στη θέση του κοριτσιού, βρίσκεται ένας πρωθυπουργός, το γύρισε με την τηλεοπτική βοήθεια του Αιμίλιου Λιάτσου ο Αντώνης Σαμαράς, στον καναπέ του Μαξίμου και διαδόθηκε ακαριαία μέσω των social media.
Εϊναι χαρακτηριστικό, ότι μόλις κατέβηκε ο πρωθυπουργός από το βήμα, με την ολοκλήρωση της παρουσίασης του τραγουδιού, πολλοί τον πλησίασαν για αυτόγραφο ή για μια αναμνηστική φωτογραφία, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που επέμεναν να παραμείνει στο βήμα για να ξανατραγουδήσει την άλλη γνωστή του επιτυχία «Η Ελλάδα θα γίνει success story».

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου