Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΡΟ-VIDEO

Tου “Αλιέως”
Σαν να λέμε αυτοί φοράνε...κυλότες και όχι παντελόνια. Κατά το κοινώς λεγόμενο δεν έχουν archidia.

    Με βαρύτατες εκφράσειςεπιτέθηκε ο Τίγρης- Μελισσανίδης κατά του Μαρινάκη στην διάρκεια της παρουσίασης της νέας φανέλλας της ΑΕΚ. Σε συνέχεια της γνωστής υπόθεσης με την χορηγία του ΟΠΑΠ κ.λ.π ο επικεφαλής της Ενωσης
προχωρά στα άκρα την κόντρα με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

  Είπε όμως και άλλα ο Μελισσάν όπως ΄΄Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό. Κρύβονται για να μην πάνε στρατό. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κουράδες είναι αυτές. Η χορηγία (του ΟΠΑΠ ) είναι πολύ καλή, Αν την θέλουν ( οι του Ολυμπαικού) έχει καλώς, ας την πάρουν. Αλλιώς...φιλάκια΄΄
 .
   Αυτές είναι ομορφιές. Με τεστοστερόνη στα ύψη της ανεργίας. Οχι παίζουμε.

   Τι να σου πει μετά και ο Νότης (Μηταράκης, όχι ο άλλος ο Σφακιανάκης) που κυνηγά την Δημοκρατία γιατί λέει τον αποκάλεσε waitress. Σιγά τα ωά.


    Τι να σου πουν οι κοκορομαχίες ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (τόσο βαρετές και τόσο προβλέψιμες πλέον), ή οι ασυναρτησίες της μεγαλοκοπέλλας Ρεπούση. Αντε μόνο η θέση του Μπάμπη (ένας είναι ο Μπάμπης) για ΄΄ήπια Χρυσή Αυγή΄΄ έκανε ψιλοαίσθηση.

     Πέρα από την πλάκα όμως, γιατί ειδάλλως ξεφεύγουμε εντελώς ο lobbystas θέτει- προσώρας- δύο ερωτήματα.

     ποιός εκ των δύο ο Β. Μαρινάκης ή ο Δημ. Μελισσανίδης έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Βαρδή, αυτή την περίοδο.

      Και μην βιαστείτε να απαντήσετε.


     πόσο θα μετρήσει στην πιάτσα η τελευταία κίνηση της πλευράς Μαρινάκη στην Wall Street. Θυμίζουμε κατακαλόκαιρο πούλησε 11,9 εκατ. μετοχές (στα 9,25$) καθαρίζοντας 127 εκατ. $ της εισηγμένης στον Nasdaq ναυτιλακής Capital Product Partners. Ανάδοχοι UBS Investment, BofA/Merrill Lynch και Wells Fargo Securities για να έχουμε μία τάξη μεγέθους του παιχνιδιού.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου