Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΚΟΝΤΡΑ ΛΥΣΣΑΣ. ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ" ΚΑΙ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΣΣΙΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ"-ΜΥΛΟΣ

melissanidis-marinakisΟ λυσσαλέος πόλεμος μεταξύ Μαρινάκη-Μελισσανίδη, συνεχίζεται και από όλα όσα προκύπτουν δεν φαίνεται να τελειώνει.
Η πείρα μας έχει διδάξει ότι οι εχθροί εύκολα γίνονται φιλαράκια μετά τα "μπινελίκια".
Στην περίπτωση τους επειδή ξέρουμε το πείσμα και το εκτόπισμα και των δύο, δύσκολα θα αποφύγουμε τις "κουμπουριές".

Αυτό είναι ένα από τα δημοσιεύματα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, που έχει εξοργισει τον κύριο φίλο του Αντώνη που ο φίλος του είναι δικηγόρος του "Tιγρη" και πάει λέγοντας δηλαδή της διαπλοκής το κιγκλίδωμα. Κανονικό λαικό μυθιστόρημα...
melissanidis1
Από το 2010 υπάρχει απόφαση για χρέη προς το Δημόσιο του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη
Αποκαλυπτικά είναι τα έγγραφα που φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας τα "Παραπολιτικά" και αφορούν στις παράνομες δραστηριότητες του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. Από τις 16-07- 2010 υπάρχει απόφαση και επιβολή προστίμου στην εταιρεία AΕGEAN καθώς σε δειγματοληψία "ευρέθη ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ με πετρέλαιο θέρμανσης σε ποσοστό 2.2% περίπου, διότι περιέχει τον ιχνοθέτη solvet yellow 124 σε ποσοστό 0,13 mg/l αντί καθόλου".
melissanidis2
Το έγγραφο καταλήγει με την απόφαση:
AΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:
"Επιβάλλουμε υπέρ του Δημοσίου και σε βάρος του όμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης Βιομηχανίας και Εμπορίας Πετρελαιοειδών "ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ Α.Ε" χρηματικό πρόστιμο
ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ (100.000,00 E)"
H απόφαση παρά το ότι έχει εκδοθεί από το 2010, κοινοποιήθηκε 3 χρόνια αργότερα, όπως φαίνεται στα έγγραφα.
--------------------------------------------------------
"Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σχολίαζαν: «Το περιεχόμενο των γελοίων δηλώσεων Μελισσανίδη, είναι προφανώς ανάξιο σχολιασμού. Ο κ. Μελισσανίδης δεν δικαιούται δια να ομιλεί.
Άλλωστε και όταν το κάνει, τα ελληνικά του, που είναι επιπέδου Νηπιαγωγείου, ούτε καν Δημοτικού, δεν τον βοηθούν να γίνει κατανοητός.
Προφανώς και δεν θα πέσουμε στο επίπεδο ενός ανθρώπου, του οποίου η ποδοσφαιρική διαδρομή είναι γεμάτη με βρωμιά, απειλές, τραμπουκισμούς, ξυλοδαρμούς και νυχτερινές εισβολές σε σπίτια ποδοσφαιριστών, παραγόντων και διαιτητών.
Προφανέστατα δεν θα σχολιάσουμε τα ανερμάτιστα λόγια ενός ανθρώπου, που η επιχειρηματική του διαδρομή είναι στρωμένη με καταδίκες και κατηγορίες για λαθρεμπόριο κατά συρροή, για εκβιασμούς και απειλές κατά ζωής, με κατασχέσεις και φοροδιαφυγή κατ' εξακολούθηση, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ανάμεσα μας.
Και έχει και το θράσος να δηλώνει ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα.
Επειδή μάλιστα φαίνεται ότι τον καίνε τα τελευταία 15 χρόνια, που εκείνος πλούτιζε το ποινικό του μητρώο μακριά από το ποδόσφαιρο, να τον ενημερώσουμε ότι στον Ολυμπιακό υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν και βάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια για την αγαπημένη τους ομάδα.
Δεν τη διέλυσαν, δεν την σκότωσαν, δεν την άφησαν να πέσει στα Τάρταρα για να παραστήσουν μετά τον τζάμπα Μεσσία.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ; ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΦΩΤΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕΙ.
ΤΑ ΜΟΝΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΝΟΣ ΚΕΛΙΟΥ...»
παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου