Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Show με τον αγωγό, αιτία της αδιαθεσίας Σαμαρά!

Έτσι σκόπευε να εμφανιστεί ο Αντώνης Σαμαράς στο συνέδριο, αλλά τελικά η καταπόνηση από τις πρόβες δεν του το επέτρεψε. Πάντως κάποιοι μιλάνε για δολιοφθορά (διαρροή αερίου από τον αγωγό) που αρρώστησε τον πρωθυπουργό και δεν του επέτρεψε να θριαμβεύσει.Το σχέδιο ήταν να σβήσουν τα φώτα και πάνω στην άδεια σκηνή να εμφανιστεί ο Πρωθυπουργός ντυμένος Καουμπόι, καβάλα στον αγωγό TAP, τον οποίο ύστερα από μεγάλη προσπάθεια καταφέρνει τελικά να δαμάσει.

Αυτές ήταν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το απόγευμα και δημοσιεύθηκαν σε πολλά έγκυρα ειδησεογραφικά δίκτυα (ανάμεσά τους και το text, στο Protagon). Όμως, τελικά, φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός προδόθηκε από την ταλαιπωρημένη υγεία του.
Έτσι, όσοι περίμεναν να δουν τον Αντώνη Σαμαρά να δαμάζει σαν σκληροτράχηλος καβαλάρης τον αγωγό, σε ζωντανή θριαμβευτική εμφάνιση, δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αρκεστούν σε ένα ολιγόλεπτο video από τις πρόβες (φωτό).

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Βενιζέλος, μόλις έμαθε τα νέα για την αδιαθεσία Σαμαρά, έσπευσε να δηλώσει ότι είναι πρόθυμος να θυσιάσει τον εαυτό του και να γίνει πρωθυπουργός, για το καλό της πατρίδας και ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παρασημοφορήσει τον Αντώνη Σαμαρά, τον αγωγό αλλά και τον ίδιο τον εαυτό του για την προσφορά στην πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου