Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο ξεπεσμός του Εθνικού Προμηθευτή

Εχει ξεπέσει στη κυριολεξία ο εθνικός προμηθευτής αν κρίνουμε απ’ τα κόλπα που στήνει το τελευταίο διάστημα για να χαλάσει τη δουλειά με τον ΟΠΑΠ.

Η σαβούρα που έχει πασάρει σε διάφορα έντυπα για να τεκμηριώσουν το… σκάνδαλο με την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ παραπέμπει σε συνοικιακούς εκβιαστές δείχνοντας σε όλο της το μέγεθος την κατάσταση απόγνωσης στην οποία έχει περιέλθει.
Αυτό το υλικό της συμφοράς δεν θυμίζει με τίποτα Ρόκο.
Μυρίζει από μακριά μπατιροδουλειά σαν αυτές που έστηνε ο Σάντας ο Μάντας και ο Λουρόπουλος ο… αβάντας.
Γελάνε στο Περιστέρι με το mail που έστειλε εντελώς τυχαία ο κύριος πρόεδρος που ετοιμάζετε να μετακομίσει σύντομα στην εταιρία στοιχημάτων που είναι ιδιοκτησίας του πραγματικού αφεντικού του.
Εξάλλου στο Περιστέρι για δεκαετίες τώρα ένα ήταν το αφεντικό όπως ένας είναι και ο πρόεδρος. Αυτός ελέγχει τα πάντα απ’ τις συμβάσεις μέχρι το server! Γιαυτό έχει δίκιο τώρα και σκούζει γιατί βρέθηκαν κάτι Τσέχοι και του άρπαξαν το μαγαζί μέσα απ’ τα χέρια.
Βέβαια ο πρόεδρος δεν έχει αυταπάτες. Γνωρίζει ότι το μαγαζί που για δεκαετίες καταλήστευε έχει χαθεί οριστικά και αμετάκλητα.
Αυτό που επιδιώκει τώρα είναι ένας αντιπερισπασμός λίγο πριν δημοσιοποιηθούν οι ληστρικές συμβάσεις και αρχίσουν τα όργανα στη Δικαιοσύνη.
Για να ξέρετε το σκάνδαλο με τη Siemens είναι πταίσμα μπροστά στη λεηλασία που συντελέστηκε με τον ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου