Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ Α.Σ.Α


Η Αναγέννηση με νέα διοίκηση και λαϊκή βάση αποφάσισε να γυρίσει στα… παλιά, το gazzetta.gr βρέθηκε στην Καρδίτσα και παρουσιάζει το νέο πλάνο, που φιλοδοξεί να φέρει την ΑΣΑ ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.
Όποιος κάνει μια βόλτα στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας και μυρίζει το φρεσκοκομμένο γρασίδι, πάντα βρίσκεται «πνιγμένος» στις αναμνήσεις. Αναμνήσεις που πλέον έχουν εξελιχθεί σε νοσταλγία. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Αναγέννηση διεκδικούσε με αξιώσεις την άνοδο στην τότε Α’ Εθνική, στηριζόμενη σε παίκτες της περιοχής, όμως στη συνέχεια τα σκαμπανεβάσματα ήταν πολλά και τα λάθη ακόμη περισσότερα.

Τώρα, μία νέα προσπάθεια ξεκίνησε, με τη νέα διοίκηση, της οποίας το ΔΣ αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από οπαδούς, να κάνει στροφή στα παλιά… ήθη και έθιμα, καθώς το ρόστερ χτίστηκε αποκλειστικά με Καρδιτσιώτες μετά την άνοδο στην Football League 2. Το εγχείρημα της λαϊκής βάσης τέθηκε σε εφαρμογή από πέρυσι, όταν η ομάδα βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πρόθυρα της διάλυσης. «Όταν υποβιβαστήκαμε άδικα για 200 ολόκληρα ευρώ (!), ενώ άλλες ομάδες σώθηκαν με βαρύτερες κατηγορίες, η πρώην διοίκηση αποφάσισε να εγκαταλείψει την ομάδα και η ΛΕ.Φ.Α.Κ. αποφάσισε μέσα σε ένα βράδυ να πάρει την κατάσταση στα χέρια της», μας είπε ο πρόεδρος του συνδέσμου και Γενικός Γραμματέας της ερασιτεχνικής, Κώστας Βεργίνης.
«Σε μία ενέργεια της στιγμής και ενώ βλέπαμε ότι δεν υπήρχε η διάθεση η Αναγέννηση να μην κατέβει ούτε στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κάναμε... ντου στα γραφεία και ενημερώσαμε τη διοίκηση ότι είμαστε διατεθειμένοι να βγούμε μπροστά και ζητήσαμε από κάποια μέλη της να μας ακολουθήσουν, ώστε να βγάλουμε όλοι μαζί την ομάδα από την αφάνεια και την οδηγήσουμε ξανά στις επιτυχίες. Μας ακολούθησαν οι κ.κ. Ευαγγελόπουλος, Πέτρου και Σαμαλικούδης», συνέχισε, για να μας αναλύσει τις αρχές με τις οποίες διέπεται πλέον η λειτουργία της Αναγέννησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου