Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Τι δουλειά λοιπόν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Κοσυφοπέδιο;

Συνεχίζει το ολέθριο έργο του ΓΑΠ;

(φωτό: Για τον (γερμανικό) εθνικοσοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι!)

Ταξίδι αστραπή στο Κοσυφοπέδιο πραγματοποίησε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Το μεγάλο ερώτημα που ανακύπτει είναι εάν η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε εν γνώσει της ηγεσίας του κόμματος ή ήταν προϊόν των συνιστωσών που βλέπουν με γλυκό μάτι τον αρχιτέκτονα της καταστροφής.

Η Ελλάδα βλέπετε, παρόλες τις απέλπιδες προσπάθειες του συνεργάτη των σφαγέων Παπανδρέου, δεν έχει αναγνωρίσει την εγκληματική οντότητα που λέγεται Κόσοβο. Ένα κράτος δημιουργημένο από την συμμορία της Κλίντον και της ναζιστικής Γερμανίας, πανω στην γενοκτονία του Σέρβικου λαού. Μια γενοκτονία στην οποία είχε αντιδράσει σθεναρά τότε ο Συνασπισμός του Νίκου Κωνσταντόπουλου και το πλήρωσε σε προσωπικό επίπεδο. Με τους εκβιασμούς των εδώ δοσίλογων- πρακτόρων της ενημέρωσης.

Θα πρέπει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει: Το μυστικό ταξίδι – αστραπή του στελέχους του ήταν εις γνώσιν του Αλέξη Τσίπρα; Πως τέτοιες ενέργειες συνάδουν με την εξαιρετική παρέμβαση του Ρούντι Ρινάλντι; (Δήλωση – καταπέλτης από βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: “Υπηρετείτε τον νεοοθωμανισμό!”)

Έχει σκοπό ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση να αναγνωρίσει την εγκληματική οντότητα – προϊόν ιμπεριαλιστικής γενοκτονίας;

Αναμένουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου