Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Η ιστορία επαναλαμβάνεται 14 χρόνια μετά τη ρουκέτα στο σπίτι του Γερμανού Πρέσβη από τη 17 Ν – Κάποιοι πάνε να μιμηθούν την οργάνωση – Τρέχει και δεν φτάνει ο καραφλός

xiros-savasΠυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από την οικία του γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 52, στο Χαλάνδρι.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών οι οποίοι γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας πυροβόλησαν στον εξωτερικό χώρο της Πρεσβείας.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ από τον Δένδια ενημερώθηκε ο Σαμαράς ο οποίος επικοινώνησε με τον γερμανό διπλωμάτη.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα άτομα τα οποία ήταν με τα πόδια καθώς και ότι έχουν γίνει προσαγωγές 3 υπόπτων.
Στην οικία του γερμανού πρέσβη υπήρχε αστυνομικός φρουρός ο οποίος εξετάζεται από τους συναδέλφους του της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενώ θα εξεταστούν και οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας της οικίας αλλά και της γύρω περιοχής η οποία είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία.
Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 1999 η «Οργάνωση 17Ν» είχε κτυπήσει με ρουκέτα το σπίτι του γερμανού πρέσβη.

xalandri1

Κατά σύμπτωση (;) νεκρός από σφαίρες αγνώστων είχε πέσει στις 3:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου του 2004 ο ειδικός φρουρός του στρατιωτικού ακολούθου της πρεσβείας της Μεγάλης Βρετανίας, ο 32χρονος Χαράλαμπος Αμανατίδης.
Δολοφονήθηκε στο φυλάκιο έξω από την κατοικία του στρατιωτικού ακολούθου, συνταγματάρχη Μαρκ Μπλάδεργουικ, του ανθρώπου που αντικατέστησε τον δολοφονημένο από τη «17Ν» Στίβεν Σόντερς, στην οδό Καρπάθου 47Α, στην Κηφισιά. Κανείς δεν ανέλαβε ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου