Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Τους «Άπιστους» του Twitter έβγαλε στη φόρα ο Γ. Μουρούτης


Kατάλογο με ονόματα και διευθύνσεις, όσων συμπαθούντων του ΣΥΡΙΖΑ δεν απάντησαν «Αληθώς Ανέστη» στις αναστάσιμες ευχές, δείχνοντας ασέβεια προς τη Θρησκεία, όπως ο Δ. Παπαδημούλης, εμφάνισε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού
Ο Γιώργος Μουρούτης, κραδαίνει την επίμαχη λίστα - προϊόν της υπερπροσπάθειας ενός εορταστικού τριημέρου - μπροστά στον Ιησού τον Εκδικητή, στην ειδική αίθουσα «θρησκευτικής ορθότητας» του κόμματος. Γιώργος Μουρούτης, κραδαίνει την επίμαχη λίστα - προϊόν της υπερπροσπάθειας ενός 
εορταστικού τριημέρου - μπροστά 
στον Ιησού τον Εκδικητή, στην ειδική αίθουσα «θρησκευτικής ορθότητας» του κόμματος.

Ένας εμφανώς καταβεβλημένος, αλλά εμφορούμενος από αίσθημα θρησκευτικής πληρότητας, Γιώργος Μουρούτης, έδωσε χθες στη δημοσιότητα τη λίστα των «Παπαδημούληδων» του εορταστικού τριημέρου.
Με τον όρο «Παπαδημούληδες», προφανώς, ο υπεύθυνος «τουιτεροφύλακας» της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται σε όσους παρεξέκλιναν αυτές τις Άγιες Μέρες από τις ορθές χριστιανικές εκφράσεις.
Όπως, δηλαδή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ (που αποκάλεσε τον Ιησού «Ναζωραίο» και τόλμησε να τον αναφέρει στην ίδια πρόταση με τον Μαρξ!) δείχνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι κόμμα θεολόγων, όπως διατείνεται, αλλά κοινών αντίχριστων!
Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, που μαζεύτηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (με τον Χριστό τον Εκδικητή στον τοίχο), πέρασε όλες τις άγιες μέρες, παρακολουθώντας λογαριασμούς υπόπτων και προωθώντας τα ευρήματά του στην Ιερά Σύνοδο για τα περαιτέρω.
Στο σημείο αυτό, αναφέρθηκε με πικρία στο επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί, στον περίβολο της Ιεράς Συνόδου, όταν εμφανίστηκε να δώσει τον κατάλογο αυτοπροσώπως στους ιεράρχες: Η ασφάλεια του κτιρίου τον απομάκρυνε σκαιότατα και του ζήτησαν να μην ξαναενοχλήσει.
Ο κ. Μουρούτης επίσης ενημέρωσε ότι θα ξαγρυπνήσει και σήμερα, προκειμένου να βρει ποιος συμπαθών του ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαλέσει, κατά τη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης, τον Νίκο Γκάλη «Θεό» για να τον καταγγείλει σε νέα συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ!!!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου